Waarom een fotograaf?

Waarom een fotograaf?

Het fotograferen van een begrafenis of crematie is misschien niet het eerste waar je aan zult denken. Buiten het verdriet en de pijn bij het verlies van een dierbare moet er ineens heel veel geregeld worden. Deze periode wordt dan ook meestal in een roes beleefd.

Om verschillende redenen is het fijn als de uitvaart is vastgelegd. Niet alleen vanwege de rouwverwerking van jonge kinderen die op dat moment nog te jong zijn om de dood van een (groot)ouder of broertje of zusje te beseffen.

Ook voor de rouwverwerking van ouderen die hun partner verloren hebben en dit soms niet meer kunnen herinneren is het goed om het fotoboek bij de hand te nemen en aan de hand van de foto's hierover een gesprek te beginnen.
En natuurlijk kunt u de ervaringen delen met mensen die niet aanwezig konden zijn door ziekte of bijvoorbeeld omdat ze te ver weg wonen.

Integere fotografie

Integere fotografie

De uitvaart wordt op integere wijze vastgelegd. Dit geldt niet alleen voor de fotografen maar ook onze stille fotoapparatuur is hier op ingericht.

Elke uitvaart is uniek

Daarom is het belangrijk om vooraf te bespreken wat uw wensen zijn. Vaak starten wij bij het sluiten van de kist. Vervolgens fotograferen wij de aankomst bij de dienst in de kerk of het afscheid in het crematorium. Daarna gaan wij, indien gewenst mee naar het kerkhof voor het laatste afscheid. Tenslotte kunnen wij aanwezig zijn tijdens de koffietafel.

Dierbare herinnering

De sfeervolle foto's verwerken wij in een eenvoudig stijlvol en tijdloos fotoalbum. Vaak zijn zwart/wit foto's dan erg mooi. De digitale afbeeldingen ontvangt u op een USB-stick of DVD.

Dierbare herinnering

Tarieven

Uitvaartfotografie is maatwerk. Neem contact met ons op voor een informatie en prijzen. We nemen graag alle mogelijkheden met u door.

 INFORMATIE? KLIK HIER EN WIJ BELLEN U!

Make-A-Memory

Als fotograaf voor de stichting Make a Memory hebben wij veel ervaring met rouwfotografie. Deze stichting fotografeert op verzoek van ouders, ernstig zieke, terminale en overleden kinderen in de leeftijd van 23 weken tot 17 jaar.

Ook hier ervaren wij telkens weer de dankbaarheid voor de mooie en integere fotoreportages.

Ben Eekhof Foto&Film  -  Het Zenit 17  -  8254 AP Dronten